fbpx

Z každej situácie je východisko, pomôžeme vám

Ďalší náš príbeh je o pánovi Richardovi, ktorému hrozila dražba nehnuteľnosti. Pán Richard nás kontaktoval a využil naše bezplatné poradenstvo, ktoré ako spoločnosť ponúkame. Bohužiaľ p. Richard mal veľa dlhov (pre lepšiu predstavu možno uviesť, že to boli dve celé strany exekúcií) . Chcel preto svoju nehnuteľnosť predať čo najvýhodnejšie a zbaviť sa všetkých dlhov.

S pánom Richardom sme sa dohodli na férovej predajnej cene za predaj jeho nehnuteľnosti. Následne sme komunikovali s príslušnými inštitúciami a vyplatili sme aj všetky jeho pohľadávky u exekútorov aj v nebankových a bankových organizáciách. Ani na tomto mieste sa však naša spolupráca s týmto klientom neskončila a pánovi Richardovi sme pomohli ešte nájsť podnájom. Po mesiaci nás p. Richard znovu kontaktoval s problémom, že exekútor mu ešte stále strháva dve tretiny sumy z jeho výplaty. Aj v tomto prípade sme pohotovo zareagovali a pomohli sme mu s osobným bankrotom, vďaka čomu mu v súčasnosti ostáva celý jeho plat.

Ako často spomíname v našich príspevkoch „Akákoľvek ťaživá a náročná situácia sa dá riešiť a čím skôr začnete, tým je to jednoduchšie.“ Procesom výkupu nehnuteľnosti sa zaoberáme už niekoľko rokov. Ak sa aj vy nachádzate v situácii, kedy bol u vás začatý výkon záložného pravá alebo vám hrozí dražba, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť, radi vám pomôžeme. Ohodnotenie nehnuteľnosti a poradenstvo poskytujeme bezplatne.

Ďakujeme vám z váš čas a veríme, že vás náš článok obohatil.

Tím spoločnosti Nestor Capital

zdroj obrázku: unsplash.com

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Kde inzerovať reality?

Každý z nás je individuálnou osobnosťou s jedinečnými črtami a životnými skúsenosťami a táto originalita sa plne prejavuje aj pri transakciách na realitnom trhu. Predaj alebo kúpa nehnuteľnosti je

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov