fbpx

Nebojte sa požiadať o pomoc v ťažkej situácii

V našej sérii „z praxe“ vám prinášame ešte jeden príbeh klienta – pána Karola, ktorý sa tiež skončil spokojnosťou všetkých zúčastnených strán.

Pána Karola sme oslovili ako spoločnosť, keď sme sa z verejne dostupných informácií dozvedeli, že na jeho nehnuteľnosť sa začína výkon záložného práva formou predaja nehnuteľnosti. Pán Karol si však ešte na začiatku neuvedomoval skutočnú závažnosť celej situácie a komunikáciu s nami ukončil. Keď mu však bolo doručené oznámenie o dražbe, tak nás on sám oslovil s prosbou, či by sme mu vedeli pomôcť a nájsť nejaké prijateľné riešenie. V jeho prípade totiž hrozilo, že aj po úspešnom predaji nehnuteľnosti za sumu určenú znaleckým posudkom by ešte stále ostal dlžný veriteľovi v druhom rade. Pán Karol nás splnomocnil, aby sme ho mohli zastupovať pri jednaní s exekútormi a veriteľmi. Na tomto mieste sa nám podarilo dojednať také podmienky a ponúknuť p. Karolovi takú cenu za jeho byt, kedy boli aj záložní veritelia spokojní s výškou ich vyplatenia, my ako spoločnosť sme vykúpili byt za férovú cenu a pánovi Karolovi zostali ešte peniaze na osobný život. Pre ilustráciu, prečo je dobrá spolupráca s našou spoločnosťou ešte možno uviesť, že ak by sa klient v tomto prípade rozhodol pre predaj nehnuteľnosti formou dobrovoľnej dražby, neostali by mu žiadne peniaze.

Na záver by sme chceli povedať že, ku každému nášmu klientovi pristupujeme s ľudským prístupom a snažíme sa získať pre neho maximum. Ak ste sa aj vy ocitli v ťažkej životnej situácii a chceli by ste sa len nezáväzne informovať alebo poradiť, môžete sa na nás obrátiť. Úvodná konzultácia a ocenenie bytu je zadarmo.

Ďakujeme vám z váš čas a veríme, že vás náš článok obohatil.

Tím spoločnosti Nestor Capital

zdroj obrázku: unsplash.com

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Kde inzerovať reality?

Každý z nás je individuálnou osobnosťou s jedinečnými črtami a životnými skúsenosťami a táto originalita sa plne prejavuje aj pri transakciách na realitnom trhu. Predaj alebo kúpa nehnuteľnosti je

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov