fbpx

Výkup nehnuteľnosti pred dražbou môže byť jednou z možností, ktorú má majiteľ nehnuteľnosti, ak chce zabrániť dobrovoľnej dražbe nehnuteľnosti. Tento proces môže byť užitočný aj pre ľudí, ktorí sa nachádzajú v núdzi alebo majú problém so splácaním dlhov.

Na niektorých webových stránkach alebo fórach sa môžete dočítať, že výkup nehnuteľnosti bol a bohužiaľ vďaka niektorým realitným kanceláriám ešte stále je spájaný s pochybnými praktikami a zneužívaním ťažkej životnej situácie.

Chceme vás ubezpečiť, že naša spoločnosť si váži každého klienta rovnako, a ak má klient ťažkosti, cítime morálnu povinnosť pomôcť mu v rámci našich možností. Bez ohľadu na to, či je stav klienta vážny alebo nie, alebo aké je jeho sociálne, ekonomické či iné postavenie, môžete sa spoľahnúť, že ku všetkým budeme pristupovať profesionálne.

V tomto článku by sme vám radi poskytli spätnú väzbu od klientov, ktorí využili službu výkupu nehnuteľností v našej spoločnosti.

Viac recenzií o našej spoločnosti si môžete prečítať v sekcií Google recenzie.

Keďže ste sa dostali na našu webovú stránku a čítate tento článok, predpokladáme, že hľadáte bezpečnú, transparentnú a profesionálnu realitnú službu. Radi by sme vám pomohli s touto potrebou. Ak máte záujem spolupracovať s nami, radi vám poskytneme podrobné informácie o celom procese výkupu. Nemusíte sa obávať záväzkov, pretože úvodné stretnutie je bezplatné.

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Kde inzerovať reality?

Každý z nás je individuálnou osobnosťou s jedinečnými črtami a životnými skúsenosťami a táto originalita sa plne prejavuje aj pri transakciách na realitnom trhu. Predaj alebo kúpa nehnuteľnosti je

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov