fbpx

Oznámenie o dražbe? Stále nie je neskoro

Chceme sa s vami podeliť o prípad pána Ivana, ktorý sa dostal do ťažkej životnej a finančnej situácie.

Pán Ivan je rozvedený, stále je však otcom dvoch detí. Na život svojich detí prispieval do času, kým mu to jeho finančná situácia umožňovala. Dostal sa však do problémov, kedy nezvládal splácať svoj úver a ani prispievať na život svojich detí. Pánovi Ivanovi bolo doručené oznámenie o dražbe jeho bytu. Cena za ktorú sa mal vydražiť jeho byt však bola podhodnotená. Nakoľko pán Ivan nemal v danom byte nahlásený trvalý pobyt hrozilo, že jeho byt sa vydraží za ešte menšiu sumu. My ako spoločnosť Nestor Capital sme pána Ivana oslovili a za vopred dohodnutú cenu, ktorá bola výhodná pre obe strany, sme od pána Ivana byt odkúpili. Daný byt bol zaťažený výkonom záložného práva v prospech banky a exekučným záložným pravom v prospech jeho detí (t.j. výživné).

Po neľahkých rokovaniach sa nám podarilo jeho situáciu vyriešiť a zbaviť ho všetkých dlhov. Dokonca celým týmto procesom sme docielili to, že pánovi Ivanovi zostali peniaze aj na jeho život a nemusel zostať v dlhoch.

Ako často spomíname v našich príspevkoch „Akákoľvek ťaživá a náročná situácia sa dá riešiť a čím skôr začnete, tým je to jednoduchšie.“

Procesom výkupu nehnuteľnosti sa zaoberáme už niekoľko rokov. Ak sa aj vy nachádzate v situácii, kedy bol u vás začatý výkon záložného pravá alebo vám hrozí dražba, môžete sa na nás obrátiť. Ohodnotenie nehnuteľnosti a poradenstvo poskytujeme zadarmo.

Ďakujeme vám z váš čas a veríme, že vás náš článok obohatil.

Tím spoločnosti Nestor Capital

zdroj obrázku: freepik.com

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Ako napísať inzerát

V našej realitnej kancelárii vieme, že napísanie inzerátu patrí medzi kľúčové piliere úspešného predaja nehnuteľnosti. Každá nehnuteľnosť je určená pre iný typ ľudí, a to

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov