fbpx

PODCAST #01: O spoločnosti Nestor Capital | Aký je rozdiel medzi výkupom a dražbou.

Predstavujeme Vám pilotný diel podcastu od spoločnosti Nestor Capital, v tomto diely vám predstavíme našu realitnú kanceláriu a služby, ktoré ponúkame. Na začiatku videa sa dozviete viac o našom hosťovi, jeho úlohe v spoločnosti a skúsenostiach v oblasti realít.

Následne sa vám predstavíme naše portfólio služieb, pričom sa zameriame najmä na dve základné – výkup nehnuteľnosti a realitné sprostredkovanie. Vysvetlíme vám, čo tieto služby znamenajú a aké sú medzi nimi hlavné rozdiely.

Ak sa vám niekedy stane, že vaša nehnuteľnosť bude musieť ísť do dražby, neznamená to, že ju automaticky stratíte navždy. V tomto videu sa dozviete, čo sa deje v takejto situácii a aké sú vaše možnosti.

V závere videa vám vysvetlíme proces výkupu nehnuteľnosti, ktorý realizuje naša spoločnosť a čím sa naše realitné sprostredkovanie odlišuje od iných kancelárií. Aby sme vám pomohli pri rozhodovaní, prečo by ste si mali vybrať práve nás, vysvetlíme vám aj naše výhody a benefity, ktoré ponúkame našim klientom.

Ak vás tieto témy zaujali, nezabudnite sa prihlásiť na odber nášho kanála a sledovať ďalšie zaujímavé videá z oblasti nehnuteľností a realít.

Vypočujte si náš Pilotný diel Podcastu

alebo si ho pozrite vo forme videa.

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Kde inzerovať reality?

Každý z nás je individuálnou osobnosťou s jedinečnými črtami a životnými skúsenosťami a táto originalita sa plne prejavuje aj pri transakciách na realitnom trhu. Predaj alebo kúpa nehnuteľnosti je

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov