fbpx

Každý predaj alebo kúpa nehnuteľnosti patrí medzi významnejšie životné míľniky a zahŕňa v sebe komplex viacerých oblastí, ktoré na seba nadväzujú a navzájom spolu súvisia. Predávajúci a kupujúci pritom potrebujú kvalitný právny servis, cenu zodpovedajúcu ponuke, ekonomické a finančné poradenstvo a do celého procesu tiež neraz vstúpia ďalšie aspekty súvisiace s aktuálnou situáciou účastníkov konania. V nasledujúcich riadoch by sme Vám radi priblížili základné piliere, na ktorých je postavená práca v našej realitnej kancelárii a touto formou Vás bližšie oboznámili s tým, s čím môžete počítať pri našej vzájomnej spolupráci.

Nadštandard je naším štandardom

Už pri zakladaní našej realitnej kancelárie bolo naším prianím a hlavným cieľom, ktorý sa premieta do všetkých poskytovaných služieb,pripraviť klientom kompletné služby na realitnom trhu. Od začiatku našej pôsobnosti na trhu s nehnuteľnosťami už uplynulo niekoľko rokov a nás tento čas obohatil o množstvo cenných a praktických skúseností. Realitný trh dobre poznáme a orientujeme sa dobre aj v jeho najskrytejších zákutiach. Našim štandardom je poskytovanie komplexných služieb pre všetkých našich klientov od prvej konzultácie až po prípadný po-predajný servis. Klientom pritom pomáhame aj so všetkými záležitosťami, ktoré sa objavia pri našej spolupráci a majú akýkoľvek vplyv na predmetnú realitnú transakciu.

Exkluzivita je u nás výhodou

S ohľadom na to, ako sa realitný trh vyvíja v posledných rokoch a aké činnosti rôznych subjektov na ňom možno sledovať, sme sa v našej spoločnosti priklonili k poskytovaniu realitných služieb výhradne formou exkluzívnej spolupráce. Z doterajšej praxe sa nám toto pravidlo s každým klientom potvrdilo ako výhodné s množstvom benefitom pre všetkých zúčastnených. Vďaka takto nastavenej spolupráci dokážeme maximalizovať predajnú cenu nehnuteľnosti a potvrdzujeme trend, v rámci ktorého sú realitné obchody ukončené v oveľa kratšom čase a bez zbytočných zdržaní.

V balíku služieb, ktorý považujeme za náš štandard nájdu klienti aj nasledujúce činnosti:

  • Bezplatná prvá konzultácia.
  • Bezplatné ocenenie nehnuteľnosti, ktoré sa realizuje po vzájomnej konzultácii.
  • Homestaging a profesionálne fotografické služby s cieľom zatraktívnenia ponúkanej nehnuteľnosti.
  • Cielené marketingové služby s využitím všetkých dostupných marketingových nástrojov a kanálov vrátane vlastnej databázy klientov.
  • Vytvorenie virtuálnej 3D prehliadky a profesionálneho videa, vďaka ktorému si záujemcovia môžu detailne prezrieť Vašu nehnuteľnosť z pohodlia domova.
  • Kompletnú právne poradenstvo počas celého realitného procesu a vypracovanie príslušných právnych dokumentov, komunikácia s úradmi.
  • Pre celkové urýchlenie realitného obchodu Vám vieme pomôcť a zabezpečiť financovanie predávanej nehnuteľnosť pre kupujúceho.
  • Mnohé ďalšie na mieru prispôsobené činnosti a služby.

TIP od našej spoločnosti:

Okrem vyššie uvedených aktivít však pomáhame našim klientom aj s ďalšími záležitosťami, ktoré sa vždy líšia v závislosti od konkrétneho prípadu. Klientom tiež ponúkame možnosť zveriť nám predaj nehnuteľnosti bez toho, aby museli riešiť akékoľvek obhliadky. Všetky obhliadky a príslušný servis zabezpečujeme v prípade dohody v našej vlastnej réžii.

Vážime si Váš čas

Všetky naše služby sú nastavené tak, aby sme príslušný realitný obchod ukončili s čo najväčšou efektivitou a v čo najkratšom čase pri plnej spokojnosti všetkých účastníkov konania. Klientom ponúkame možnosť stretnúť sa osobne alebo online tak, ako Vám to najlepšie vyhovuje. Realitné transakcie všeobecne patria medzi citlivé obchody a preto sa snažíme ku každému klientovi a jeho situácii pristupovať s vážnosťou, úctou a zohľadňovať pritom všetky špecifická daného obchodu. Pri každom realitnom obchode sa snažíme, aby sa žiadna z jeho fáz zbytočne nepredlžovala a to sa nám darí aj vďaka tomu, že spoluprácu s našimi klientmi máme nastavenú ako výhradnú.

Niekoľko slov na záver

Počas našej profesionálnej pôsobnosti na realitnom trhu sme mali možnosť stretnúť sa s mnohými ľuďmi a vypočuť si veselé aj ťaživé životné príbehy, ktoré sa s nimi spájali. To je to, čo máme na našej prácu radi a prečo sa snažíme poskytovať naše služby s najväčším možným nasadením a ako komplexný nadštandardný balík, ktorý je u nás štandardom. Uvedomujeme si, že každý klient má svoj osud spojený s určitou nehnuteľnosťou a tá tiež rozpráva svoj jedinečný príbeh. Našou úlohou je pomôcť, aby sa tento príbeh aspoň v jednej jeho častí skončil s dobrým koncom a o to sa vždy budeme usilovať.

Ďakujeme Vám za prejavenú dôveru, doterajšiu priazeň a sme vďační za každú jednu spoluprácu.V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať, radi Vám poradíme a tešíme sa na prípadnú spoluprácu s Vami!

Tím Nestor Capital

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov