fbpx

Aké výhody prináša exkluzivita klientom realitnej kancelárie?

exkluzivita

Exkluzívna spolupráca je synonymom exkluzívnej starostlivosti

Každý realitný obchod odráža osobnosť a charakterové črty všetkých jeho participantov a ak sú ich úmysly čisté, jasné a transparentné, tak taký je aj celkový obchodný výsledok. V aktuálnom článku by sme chceli čitateľom priblížiť koncept exkluzívnej spolupráce tak, ako ju realizujeme v našej obchodnej praxi spolu s viacerými benefitmi, ktoré vám takáto spolupráca prináša. Exkluzívna spolupráca je synonymom exkluzívnej starostlivosti a ponúka klientom stabilitu a nadštandardnú zákaznícku starostlivosť s personalizovanými službami prispôsobenými na mieru každému nášmu klientovi.

Individualizované služby ušité na mieru

Exkluzívna zmluva uzatvorená medzi našou realitnou kanceláriou a vami ako predávajúcim v praxi znamená, že vašu nehnuteľnosť nebude ponúkať žiadna iná realitná kancelária na trhu. Vašu nehnuteľnosť vždy predávame za vopred dohodnutú cenu, ktorú vždy nastavujeme v reálnom čase a s ohľadom na aktuálny vývoj na trhu.Uzatvorením exkluzívnej zmluvy nám dávate možnosť investovať do predaja a propagácie vašej nehnuteľnosti oveľa viac finančných prostriedkov, ktoré sa hýbu až v stovkách eur.Cielenú inzerciu, na mieru vytvorený marketing a propagačné aktivity, vytvorenie profesionálnej fotodokumentácie a 3D vizualizácie vždy realizujeme na naše vlastné náklady. Uzatvorenie exkluzívnej zmluvy znamená, že ponúkané služby sú dokonale prispôsobené na mieru každému nášmu klientovi, jeho situácii, požiadavkám a možnostiam predávanej nehnuteľnosti.

Maximalizácia predajnej ceny

Jedným z hlavných cieľov akéhokoľvek realitného predaja je maximalizácia predajnej ceny ponúkanej nehnuteľnosti. Predaj nehnuteľnosti formou exkluzivity je efektívnym nástrojom, vďaka ktorému možno maximalizovať konečnú cenu a vyhnúť sa pritom chaosu, ktorý spôsobuje pri predaji inzercia rôznymi realitnými kanceláriami a nimi nastavenými cenami a inými podmienkami. V praxi sa bežne stáva, že keď je nehnuteľnosť v ponuke viacerých realitných kancelárií, pri každom inzeráteje uvedená iná cena, iná výška provízie a neraz aj iné podmienky, ktoré klientom neboli vopred odsúhlasené. S ohľadom na množstvo takýchto subjektov na trhu je takáto forma inzercie prakticky nekontrolovateľná a výsledkom môže byť nepredajnosť nehnuteľnosti alebo výrazné zníženie konečnej ceny.

Úspora času

Popri maximalizácii predajnej ceny a úspore nákladov na inzerciu, ktorá nemusí byť efektívna, ponúka exkluzívna spolupráca realitnej kancelárie a klienta aj významnú úsporu času. Realitný maklér je profesionálny obchodík a jeho špecializáciou je predaj. Dokonale pritom pozná trh, na ktorom pôsobí, ako aj zvyky a správanie ľudí, ktorí naň vstupujú. V našej realitnej kancelárii je súčasťou výhradnej spolupráce aj realizácia fyzických obhliadok, ktoré vždy vykonávajú len naši realitní makléri, takže vás nezaťažuje organizácia týchto stretnutí ani komunikácia so záujemcami. Pokiaľ predávate nehnuteľnosť prostredníctvom viacerých realitných subjektov, sú tieto činnosti nekoordinované a vám sa môže kumulovať nielen množstvo telefonátov, ale aj kolidujúcich stretnutí.

Otvorená komunikácia

Uzatvorenie exkluzívnej zmluvy s našou realitnou kanceláriou znamená, že pre vašu nehnuteľnosť pripravíme na mieru ušitý predajný plán, ktorý zohľadní všetky vaše individuálne preferencie a špecifiká predávanej nehnuteľnosti. Tak, ako pre vás, aj pre nás je prioritou maximalizácia ceny nehnuteľnosti a jej predaj v čo najkratšom čase. Naša spolupráca je založená na otvorenej a pravidelnej komunikácii, takže ak sa v priebehu realitného procesu zmení čokoľvek na vašej strane alebo vyskytne akákoľvek právna, ekonomická, rodinná či sociálna prekážka, sme pripravení okamžite reagovať na tieto zmeny a prispôsobiť im aj aktuálnu marketingovú aj celú obchodnú stratégiu.

Bezpečnosť je prioritou pri každom realitnom obchode

Predaj akejkoľvek nehnuteľnosti je významnou udalosťou a preto je bezpečnosť princípom, ktoré tvorí základný pilier každého nášho kroku. V rámci tohto konceptu vždy nastavujeme zmluvy a všetky právne dokumenty tak, aby v nich bola potrebná rovnováha a sledovali záujmy nášho klienta. Pravidelne pritom komunikujeme s príslušnými úradmi a inštitúciami a v rámci tohto balíka poskytujeme klientom aj potrebnú odbornú a administratívnu podporu.

Niekoľko slov na záver

Exkluzívna zmluva je symbolom nadštandardnej starostlivosti o klienta a poskytovania nadštandardných realitných služieb.Pri takejto spolupráci by sa každý klient mal cítiť jedinečne a bezpečne. Bohužiaľ, aj v tejto oblasti platí, že všetko, čo je dobré, môže byť aj zneužité. Je preto veľmi dôležité, aby ste si starostlivo vybrali realitnú kanceláriou, s ktorou podpíšete exkluzívnu zmluvu a riadne si prečítali, aké služby máte v rámci tohto konceptu k dispozícii.

Naša realitná kancelária spolupracuje s klientmi len na báze výhradnej (exkluzívne spolupráce) a v rámci celého procesu vám ponúkame nasledovné služby:

  • staráme sa o profesionálnu prípravu vašej nehnuteľnosti na predaj,
  • pomáhame vám vo vašej aktuálnej životnej situácii,
  • navrhujeme riešenia na zlepšenie,
  • maximalizujeme predajnú cenu nehnuteľnosti,
  • realizujeme akúkoľvek komunikáciu s bankami, úradmi, notármi a inými inštitúciami,
  • sme vám k dispozícii pri akýchkoľvek dotazoch a riešime s vami všetko, čo sa týka vašej nehnuteľnosti,
  • poskytujeme vám potrebné právne a ekonomické poradenstvo, ako aj riešenia vychádzajúce z bohatej profesionálnej praxe,
  • poskytujeme servis po predaji nehnuteľnosti,
  • poskytujeme iné služby, ktoré je potrebné poskytnúť ako reakciu na nové okolnosti v realitnom procese.

Úvodná konzultácia je vždy bezplatná a v rámci tohto stretnutia vám predstavíme všetko, čo vás čaká pri našej spolupráci krok po kroku, ako aj varianty možných riešení, ktoré už v tomto čase vidíme, že by mohli nastať.

Ďakujeme vám za prejavenú dôveru a ak sa rozhodneme pre predaj vašej nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu, tešíme sa na spoluprácu s vami!

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Kde inzerovať reality?

Každý z nás je individuálnou osobnosťou s jedinečnými črtami a životnými skúsenosťami a táto originalita sa plne prejavuje aj pri transakciách na realitnom trhu. Predaj alebo kúpa nehnuteľnosti je

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov