fbpx

Pri výkupe nehnuteľnosti platíme všetky poplatky za vás

predaj nakup nehnutelnsoti

Výkup nehnuteľnosti patrí k rýchlym a efektívnym spôsobom predaja nehnuteľnosti, kedy dokáže predajca získať v krátkom čase pomerne vysokú cenu za svoju nehnuteľnosť. V oblasti výkupu je veľmi však dôležité vybrať si spoľahlivú spoločnosť s dobrými referenciami na trhu, profesionálnym prístupom a potrebnými skúsenosťami. Pri výkupe nehnuteľnosti sa postaráme o celý realitný proces a všetky poplatky spojené s jej predajom pritom hradíme za vás. Našou prioritou pri výkupe nehnuteľnosti je rovnako ako pri realizácii všetkých ostatných realitných obchodov maximalizácia predajnej ceny v prospech predávajúceho.

Aké služby poskytujeme pri výkupe nehnuteľnosti?

Výkup nehnuteľnosti prebieha rovnako ako iné realitné procesy a musia byť pritom dodržané všetky zákonom ustanovené požiadavky. Naša spoločnosť zabezpečuje pre každého klienta všetky právne úkony vrátane nasledovných služieb:

  • vyhotovenie príslušných zmlúv a kompletnej právne dokumentácie,
  • komunikáciu s príslušnými úradmi a inštitúciami,
  • všetky úkony potrebné u notára, na katastrálnom úrade a iných úradoch a inštitúciách,
  • detailne vám vysvetlíme a prevedieme vás aj procesom na vyhlásenie bankrotu.

Všetky spomínané a ďalšie služby poskytujeme aj výkupe nehnuteľnosti, ktorého predmetom je družstevný byt. Spolu s tým hradíme aj všetky poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti na týchto a ostatných úradoch, prípadne iný právny servis a súvisiace služby s ohľadom na konkrétny realitný obchod a jeho aspekty.

Výkup nehnuteľnosti bezpečne a rýchlo

Naša spoločnosť realizuje každý výkup nehnuteľnosti s cieľom maximalizovať predajnú cenu a dbá o to, aby celý realitný proces prebiehal bez zbytočných komplikácií, bezpečne a rýchlo. Výkup nehnuteľnosti je vo väčšine prípadov ultimaratio – konečné riešenie, ktoré je cestou zo vzniknutých problémov predávajúceho a preto je dôležité, aby celý realitný proces prebehol rýchlo, efektívne, bezpečne a čo najhladšie.  V tejto súvislosti je však potrebné upozorniť na skutočnosť, že pri takomto predaji je cena vždy o niečo nižšia, ako pri bežnom trhovom predaji. Je to dané okolnosťami, za akých sa výkup realizuje a potrebou vykonať úkony rýchlejšie.

Sme tu pre vás

Pred tým, ako zveríte svoju nehnuteľnosť do výkupu akejkoľvek spoločnosti, odporúčame vám, aby ste si prezreli náš blog, kde sa v jednotlivých článkoch venujeme dôležitým aspektom každého realitného procesu a klientov touto cestou upozorňujeme aj na riziká spojené s predajom nehnuteľnosti. Výkup nehnuteľnosti je bežný realitný obchod, vo svojom jadre sa v ničom významnejšie nelíši od iných realitných transakcií. Klientov by sme tiež radi upozornili na to, že aj pri výkupe nehnuteľnosti je vhodné spolupracovať s notárom a riadne splniť všetky kroky v realizovanom obchode.

Poradíme vám

Ak vás oslovila naša spoločnosť a máte záujem realizovať výkup vašej nehnuteľnosti prostredníctvom našej firmy, príďte najprv na konzultáciu a my vám všetky kroky objasníme a celý postup vysvetlíme. Popíšeme vám každý krok, ktorý predchádza tomu nasledujúcemu aj celý proces a upresníme vám aj všetky právne a ekonomické náležitosti, takže budete presne vedieť, čo vás pri našej spolupráci čaká a čo všetko je pritom potrebné vykonať. Naša spolupráca je vždy transparentná a každý realitný obchod realizujeme ako prioritu. Ak sa po konzultácii rozhodnete, že chcete spolupracovať s inou spoločnosťou, je to úplne v poriadku, akceptujeme to a naše konzultácie ani v takýchto prípadoch nespoplatňujeme.

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Ako napísať inzerát

V našej realitnej kancelárii vieme, že napísanie inzerátu patrí medzi kľúčové piliere úspešného predaja nehnuteľnosti. Každá nehnuteľnosť je určená pre iný typ ľudí, a to

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov