fbpx

Výkup nehnuteľnosti rýchlo a bezpečne – proces výkupu v krokoch

Vykup nehnutelnosti

Naše životy sú plné rôznych situácií, pričom niektoré z nich nám občas dajú poriadne zabrať. Trh s nehnuteľnosťami je v neustálom dynamickom pohybe, ktorý z veľkej časti odráža tieto naše životné situácie. Neraz sa stáva, že nehnuteľnosť je potrebné rýchlo a dobre predať, čo však so sebou nesie určitý prvok časovej tiesne a môže mať negatívny dopad na náš úsudok pri predaji. Je nám ľúto, keď v praxi niekedy vidíme niektoré smutné prípady, kedy ľudia prišli o svoju nehnuteľnosť alebo peniaze len preto, že zverili jej predaj do rúk podvodníkov. Naša spoločnosť robí aj profesionálny výkup nehnuteľností, ktorý je bezpečný a rýchly a zahŕňa kompletné právne aj finančné poradenstvo.

V aktuálnom článku vám popíšeme jednotlivé kroky, ktoré vám priblížia, čo vás čaká, keď sa rozhodnete pre výkup nehnuteľnosti našou spoločnosťou.

Obhliadka nehnuteľnosti

Obhliadku vašej nehnuteľnosti vykonáva priamo konateľ spoločnosti Nestor Capital Investments Bc. Martin Nestor. V rámci tohto kroku vždy zhodnotíme aktuálny stav vašej nehnuteľnosti, vezmeme do úvahy všetky právne aspekty, dispozičné možnosti, polohu a mnohé ďalšie faktory, ktoré majú vplyv na jej predaj. Pokiaľ máte možnosť, vždy odporúčame nehnuteľnosť predávať v čo možno najlepšom stave, ale v praxi sa vyskytujú aj prípady, kedy majú klienti záujem o nehnuteľnosť v pôvodnom stave, ktorý si radi pretvoria podľa vlastných predstáv.

Právne doklady

Aj v rámci výkupu nehnuteľnosti je dôležité riadne si pripraviť všetky potrebné právne dokumenty a zabezpečiť komunikáciu s príslušnými úradmi v zmysle jednotlivých právnych predpisov. Každá nehnuteľnosť má svoje špecifiká, ktoré môže byť potrebné riešiť ešte pred samotným prevodom vlastníckeho práva. Pokiaľ je v súvislosti s výkupom vašej nehnuteľnosti potrebné vyriešiť aj iné právne aspekty, naši právnici vám s tým pomôžu.

Pozor na rôzne lákavé ponuky na trhu

Naša spoločnosť vždy preferuje starostlivý a individuálny prístup ku každému klientovi. Vďaka dlhoročným skúsenostiam vo viacerých prepojených sektoroch dobre poznáme všetky relevantné trhy s ich pozitívami aj negatívami. V praxi sa žiaľ objavujú aj subjekty, ktoré vám sľubujú rýchly výkup nehnuteľností do 24 hodín a iné podobné lákavé ponuky. Prevod vlastníckeho práva nehnuteľnosti je právny proces, ktorý má pevnú oporu v zákone a žiadny legálny prevod vlastníckeho práva preto nemožno zrealizovať do 24 hodín. Pokiaľ je to potrebné, existujú zákonné možnosti, ako možno celý proces urýchliť, vždy však hľadajte, či má uvádzaný postup skutočne oporu v zákone.

Férová cena

Výkup bytu, domu alebo inej nehnuteľnosti možno prirovnať k rýchlejšej realizácii predajného procesu a často je spojený aj so situáciou, kedy je predávajúci nútený nehnuteľnosť predať napríklad preto, aby nešla do dražby, alebo sa nachádza v inej nepríjemnej finančnej či životnej situácii. Aj napriek týmto náročným starostiam však vždy odporúčame, aby ste nehnuteľnosť nepredávali hlboko pod jej trhovú hodnotu. Naša spoločnosť realizuje aj výkup nehnuteľností, ich cena je však vždy nastavená tak, aby ste aj vy získali uspokojivý finančný obnos.

Vykupujeme byty, rodinné domy a iné nehnuteľnosti, ku ktorým vždy získate aj profesionálne právne poradenstvo a istotu stabilnej spoločnosti. Proces výkupu nehnuteľností realizujeme rýchlo a naše ceny sú vždy férové.

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Ako napísať inzerát

V našej realitnej kancelárii vieme, že napísanie inzerátu patrí medzi kľúčové piliere úspešného predaja nehnuteľnosti. Každá nehnuteľnosť je určená pre iný typ ľudí, a to

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov