fbpx

Neľahké skúsenosti, ktoré nám však pomohli posúvať Nestor Capital vpred

osobna skusenost

Naše životy sú plné rôznych výziev a slnečné obdobia striedajú tie daždivé. Je tu čas Adventu a Vianoc, ktorý je pre väčšinu z nás symbolom lásky, pomoci, spolupatričnosti, pokoja a celkového spomalenia. Toto obdobie nám okrem iného poskytuje priestor viac nahliadnuť do nášho vnútra a ešte viac otvoriť naše srdcia pre našich blízkych, ale aj všetkých, ktorí potrebujú našu pomoc.

Som konateľ spoločnosti Nestor Capital a našim klientom by som rád povedal, že aj ja mám osobnú skúsenosť s tým, ako mojim rodičom zaklopali na dvere ľudia, ktorí im chceli vziať bývanie, v ktorom žili na základe úspešnej dražby. Tento ťažký príbeh sa nakoniec skončil dobre, avšak zanechal v mojom srdci hlbokú stopu, vďaka ktorej sa vždy snažíme hľadať riešenia, ktoré našim klientom pomôžu udržať si svoju nehnuteľnosť, prípadne hľadáme iné možnosti, ako ju môžu odkúpiť naspäť, keď sa ich situácia zlepší.

Výkup nehnuteľností robíme pre ľudí

Aj naša spoločnosť sa venuje výkupu bytov, domov a pozemkov, na základe ťaživej osobnej skúsenosti sme si však plne vedomí toho, že k samotnému výkupu pristupujú klienti väčšinou v náročných životných situáciách, kedy je potrebné podať im pomocnú ruku a ukázať ešte viac empatie. Máme dlhoročné profesionálne skúsenosti s prácou na realitnom trhu aj s výkupom nehnuteľností, ktorým hrozí dražba. Vieme vás rýchlo, bezpečne a s citom previesť celým týmto procesom, kde sa v každom jednom bode snažíme nájsť tú najlepšiu cestu pre nášho klienta.

Maximálna cena pre klienta je našou prioritou

Pri výkupe nehnuteľností je našou najväčšou snahou, aby celý proces predaja prebehol bez akýchkoľvek zdržaní a aby každý náš klient čo najlepšie zhodnotil svoju nehnuteľnosť, respektíve získal za ňu maximálnu možnú cenu. Keď už niekomu hrozí, že mu vezmú strechu nad hlavou, do našich myslí a sŕdc sa rýchlosťou blesku vkráda strach a panika o naše životy a preto u nás nikdy nebudeme zneužívať takúto ťaživú situáciu u našich klientov. Naopak, našou snahou je poskytnúť vám všetko naše odborné know-how, spoluprácu a súčinnosť, na konci ktorej je snaha o čo najlepší realitný obchod pre nášho klienta v akejkoľvek životnej situácii.

Riešenie, ktoré je dobré pre všetkých, vždy existuje

Poznáme osobne ten pocit, keď sa nám rúca svet istoty, ktorým je náš domov a preto sa vždy snažíme hľadať riešenia, ktoré sú dobré pre všetkých zúčastnených. Táto teória sa v angličtine označuje ako win-win a je založená na tom, že pre všetkých participantov daného procesu vždy existuje aj také riešenie, ktoré prinesie spokojnosť všetkým stranám. V našej praxi používame tieto princípy a výsledky tohto prístupu sú vždy pozitívne. V každej situácii je to len o snahe každého z nás hľadať také riešenie, ktoré naplní požiadavky každého zo zúčastnených.

Našu prácu robíme sa snažíme robiť s empatiou

Pracovný sektor, v ktorom pracovne pôsobíme, si vyžaduje množstvo odborných skúseností z viacerých oblastí, ako je právo, ekonómia, psychológia, reality, obchod, stavebníctvo a mnohé ďalšie, avšak aj prácu tejto oblasti možno robiť s dôrazom na spokojnosť všetkých a snahou pomáhať či hľadať riešenia, ktoré sú vyhovujúce pre všetkých zúčastnených. Aj my sme v živote prešli mnohými náročnými výzvami a aj vďaka tomu dôverne poznáme pocity a situácie našich klientov. Naša práca je vždy osobná a každý klient je pre nás individualitou, ktorého požiadavky rešpektujeme a snažíme sa hľadať riešenia ušité na mieru.

Ďakujeme vám

Naše portfólio služieb zahŕňa viaceré činnosti, ktoré sú určitým spôsobom prepojené a odrážajú naše vlastné životné osudy. Na našej webovej stránke nájdete kompletnú ponuku našich služieb, ako je sekciu blog, kde vám postupne prinášame rady a tipy do praktického života z oblastí, v ktorých profesionálne pôsobíme. Ďakujeme vám za prejavenú dôveru a všetkým prajeme ničím nerušené a požehnané sviatočné dni plné radosti v kruhu vašich blízkych. Ak budete potrebovať naše služby aj počas týchto dní, neváhajte a obráťte sa na nás.

Včasným riešením vzniknutých problémov a otvorenou komunikáciou dokážeme vo väčšine prípadov predchádzať ešte väčším ťažkostiam, komplikáciám a vyhroteným situáciám. Nie hanba priznať si, že sme urobili chybu, niečo sme nezvládli, alebo si s niečím nevieme poradiť. Vždy existuje cesta von z akýchkoľvek problémov, len ju treba začať riešiť, a to čo najskôr. V konečnom dôsledku sa z našich chýb vždy môžeme poučiť a zvládnutá situácia nás napokon môže posilniť. Na riešenie našich problémov však nikdy nie sme sami, len treba požiadať o pomoc a koleso sa dá do pohybu.

Ďakujeme a sme tu s vami!

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Kde inzerovať reality?

Každý z nás je individuálnou osobnosťou s jedinečnými črtami a životnými skúsenosťami a táto originalita sa plne prejavuje aj pri transakciách na realitnom trhu. Predaj alebo kúpa nehnuteľnosti je

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov