fbpx

Neupratujte len pred predajom nehnuteľnosti. Pravidelné upratovanie uľahčuje prúdenie energie v nehnuteľnosti a pomáha aj vašej duši

upratovanie

Čas adventu sa pomaly chýli ku svojmu koncu a na nás tak už predo dvermi čakajú najkrajšie sviatky v roku Vianoce. Energia spojená s týmto časom je niečím špeciálna a neraz ju cítia aj tí, ktorí tie sviatky z rôznych dôvodov neoslavujú. Naše srdcia sú v tomto období otvorenejšie a cez ne prúdi do nášho sveta energia lásky, súcitu, väčšieho pochopenia, radosti a hojnosti.

Niektorí z nás už teraz bilancujú, čo im uplynulý rok dal a čo im naopak priniesol a sú medzi nami aj takí, ktorí pomaly pripravujú svoju nehnuteľnosť na predaj. Jedným z prvých krokov, ktoré je pritom potrebné urobiť, je upratať a vyčistiť priestor, ktorý budeme predávať, vďaka čomu pôsobí nehnuteľnosť príjemne a energeticky ľahšie. Ak vás táto skutočnosť zaujala, ponorte sa s nami s radosťou do ďalších riadkov a dozviete sa viac.

Vyčistená a uprataná nehnuteľnosť je základ každého úspešného predaja

Tak, ako sa prváci musia najprv naučiť čítať, písať a počítať, aby sa následne mohli oboznámiť s náročnejšími témami, tak je základom každého úspešného realitného predaja uprataná a vyčistená nehnuteľnosť. Takýto priestor už na prvý pohľad vizuálne zatraktívňuje predávanú nehnuteľnosť a dodáva celkový pocit sviežosti, čerstvosti a životnej energie.

Jedným z dôvodov je pritom skutočnosť, že tým, ako sa zbavíme nepotrebných vecí, novým spôsobom usporiadame nábytok, doplnky aj veci v skriniach, tak sa pohnú aj doposiaľ stagnujúce energie. Táto skutočnosť pôsobí aj na nás a rozhýbava aj stagnujúce energie v nás samých.

Pravidelné upratovanie a kolobeh energie

Niektorí z nás sa pri pravidelnom upratovaní riadia pravidlom, že ak niektoré veci po určitú dobu nepoužívame, prišiel čas ich posunúť ďalej. Pokiaľ však nie sú zničené a viac nepoužiteľné, existuje množstvo skvelých spôsobov, akými sa môžu dostať k tým, ktorí ich ešte budú využívať. Len dávaním sa nám totiž vracia a dostávame ešte viac z toho, čo dávame.

Dávanie sa vždy sa začína u nás nám samým až kým sa pomyselná nádoba nenaplní a nepreteká hojnosťou. Ak už máme dostatok pre seba, môžeme začať dávať ďalej a táto energie následne nádherne cirkuluje naším životom a životmi ostatných, s ktorými sme prepojení. Pravidelné upratovanie našich nehnuteľností nám tak pomáha uvoľňovať stagnujúce energie a darovaním nepotrebných vecí tým, ktorí ich ešte upotrebia, si zabezpečujeme v budúcnosti pudiacu hojnosť.

Vianočné upratovanie v duši

Obdobie Adventu a Vianoc nám pripomína, že zázraky v živote sa dejú a že tým najväčším zázrakom je samotný život, ktorý žijeme a zdieľame s našimi blízkymi. Počas tohto času sa mnohí navštevujeme a navzájom obdarúvame nielen svojou prítomnosťou, ale aj mnohými darmi.

Pri vianočnom upratovaní alebo príprave nehnuteľnosti na predaj tak máme možnosť vytriediť veci, ktoré sú stále užitočné a krásne, podarovať našim blízkym a aj touto cestou im opäť vdýchnuť život. Energia v nás a našom domove sa odľahčí, začne ľahšie prúdiť a ktovie, možno tým urobíme miesto novým veciam, ľuďom či skúsenostiam, ktoré čakajú na prahu nášho domova.

Poďakovanie

Dovoľte nám ešte, aby sme sa vám na záver tohto článku aj záverom roku 2021 z celého srdca poďakovali za spoluprácu a množstvo skvelých chvíľ, ktoré nám priniesli naše spoločné stretnutie. Profesionálna oblasť, v ktorej pôsobíme, nám však niekedy ukazuje aj odvrátenú stránku ľudského charakteru a vtedy je človeku naozaj ťažko na duši. Uľaviť si môžeme rôznymi spôsobmi a z nich a jedným z nich môže byť aj upratovanie našej nehnuteľnosti, po ktorom sa v nej budeme cítiť ako znovuzrodení a vráti sa nám sila aj chuť do nového dňa.

Naša práca je pre nás misia a túto oblasť sme si vybrali práve preto, že s ňou máme vlastné negatívne skúsenosti. To je aj hlavný dôvod, prečo do nej chceme priniesť viac  transparentnosti, profesionality, radosti, ľudskosti, pokoja a svetla.

Ďakujeme vám a želáme vám príjemné prežitie nadchádzajúcich sviatočných dní a aby vám Nový rok 2022 priniesol hojnosť, radosť a lásku na všetkých úrovniach!

S úctou, Martin Nestor

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Kde inzerovať reality?

Každý z nás je individuálnou osobnosťou s jedinečnými črtami a životnými skúsenosťami a táto originalita sa plne prejavuje aj pri transakciách na realitnom trhu. Predaj alebo kúpa nehnuteľnosti je

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov