fbpx

Výkup nehnuteľností – súčasnosť vs. 90. roky 20. storočia

vykup nehnutelnosti

Doba výrazne pokročila a vzostup ľudskosti už dnes môžeme sledovať vo všetkých životných oblastiach. Väčšina z nás sú dobrí ľudia, ktorí chcú žiť v mieri a harmónii, viesť bežný život, venovať sa tomu, čo nás baví a tešiť sa z každej jednej chvíle. Základná filozofia našej spoločnosti je založená na spokojnosti každého nášho klienta, pričom sa vždy snažíme hľadať také riešenia, ktoré uspokoja všetky zúčastnené strany. Kde je vôľa, tam je cesta a takéto riešenia pre dobro všetkých sú viac ako možné, len treba chcieť.

V našom portfóliu služieb nájdete aj výkup nehnuteľností, ku ktorému v každom individuálnom prípade pristupujeme s citom, empatiou, profesionalitou, dôstojnosťou, rešpektom a bez akýchkoľvek skrytých úmyslov, nátlaku či manipulácií, ktoré boli typické pre tento segment v 90. rokoch 20. storočia a u niektorých subjektov na trhu pretrvávajú až dodnes.

Výkup nehnuteľností alebo ako vyzerá takáto služba u nás

V rámci našich realitných služieb vykonávame aj výkup rodinných domov, bytov a pozemkov, a to najmä takých, ktoré sa vyznačujú atraktívnymi investičnými príležitosťami. V našej praxi však vykupujeme aj nehnuteľnosti, na ktoré už bol začatý výkon záložného práca a hrozí im nútený predaj. Ku každej takejto situácii však pristupujeme citlivo a s dôrazom na najvyššie dobro klienta, rešpektom a dôstojnosťou. Chápeme, že naši klienti majú celoživotné citové väzby ku svojim nehnuteľnostiam, v ktorých žijú a preto sa vždy snažíme najprv hľadať také riešenia, aby o ne neprišli.

Ako prebieha výkup nehnuteľností v našej spoločnosti?

Ak ste sa ocitli v situácii, kedy už nevládzete splácať vaše dlhy a iné záväzky, tieto finančné pohľadávky za vás vyrovnáme okamžite a bez zbytočného odkladu. Naše služby sú ušité na mieru každému nášmu klientovi a všetky kroky podnikáme v nadväznosti na jeho aktuálnu situáciu. Vždy sa snažíme hľadať riešenia, ktoré mu pomôžu von z náročnej životnej situácie, pričom pri samotnom výkupe nehnuteľnosti maximalizujeme predajnú cenu, pomáhame našim klientom s oddlžením, prípadne s vyhlásením osobného bankrotu, kde platí všetky nevyhnutné výdavky naša spoločnosť.

V mnohých prípadoch pomáhame našim klientom aj s následným hľadaním nového bývania, kde ich opäť krok za krokom sprevádzame celým realitným procesom tak, aby všetko prebehlo hladko, rýchlo a v súlade so záujmami nášho klienta. Naša spoločnosť sa klientom snaží pomáhať aj tak, že v prípade nového bývania za nichuhradí prvý depozit. Všetky spomínané, ako aj ďalšie služby, sú už zahrnuté v cene za výkup nehnuteľnosti.

Dôležitá informácia:

Dátum predaja nehnuteľnosti nikdy neurčujeme my za vás. Dátum predaja si vždy určujete vy sami a rovnako je to aj s termínom sťahovania, ktorý si tiež vždy určujete vy sami.

Všetko je o otvorenej a transparentnej komunikácii

Mnohí naši klienti sa usilujú o to, aby o danú nehnuteľnosť neprišli a tejto snahe úplne rozumieme. Vlastná strecha nad hlavou je základom života každého z nás a preto sa snažíme, aby každý klient mohol predmetnú nehnuteľnosť spätne odkúpiť, prípadne v nej ostať bývať aj počas obdobia, kým sa jeho finančná a iná životná situácia nezlepší. Pokiaľ sa s klientom dohodneme na sťahovaní, vždy si vopred stanovíme všetky kroky celého realitného procesu a dohodneme si aj presné dátumy či iné dôležité údaje.

S cieľom zvýšiť právnu istotu na oboch stranách našim klientom odporúčame využívať služby notárov (notárska úschova a iné notárske služby). S každým klientom komunikujeme otvorene, pravidelne, vopred vás upozorníme na všetky dôležité atribúty celého procesu, takže budete presne vedieť, čo vás v najbližšej dobe čaká. Pri výkupe nehnuteľností ide takmer vždy o čas a preto sa usilujeme byť čo najrýchlejší. Nikdy to však nerobíme na úrok kvality, profesionality a dobra klienta.

Výkup nehnuteľností v 90. rokoch 20. storočia a súčasné nátlakové praktiky

Bohužiaľ treba otvorene povedať, že nie všetky spoločnosti na súčasnom realitnom trhu sa poučili z minulosti a mnohé z nich aj naďalej pristupujú ku svojim klientom v ťažkých životných situáciách ako ku menejcenným a neraz ich životnú situáciu rôznymi spôsobmi zneužívajú rôznymi formami nátlaku a skrytej či zjavnej manipulácie.

Chceli by sme vás touto cestou ubezpečiť, že naša spoločnosť si rovnako váži každého jedného klienta a ak majú naši klienti ťažkosti, vnímame ako morálnu povinnosť im pomáhať tak, ako sa v našich medziach dá. U nás nájdete profesionálny prístup ku každému nášmu klientovi bez ohľadu na vážnosť jeho situácie, sociálny, ekonomický alebo iný status.

Ani výkup nehnuteľností nemusí končiť stratou vašej nehnuteľnosti

Naše služby sú vám dostupné kedykoľvek to potrebujete. Detailnejšie informácie o nich nájdete na našom webovom sídle www.nestorcapital.sk, prostredníctvom ktorého si môžete dohodnúť osobné stretnutie v priestoroch našej spoločnosti v Bratislave. Každý klient je pre nás dôležitý, pretože každý z nás tvorí dôležitú súčasť celku. Ďakujeme vám za prejavenú dôveru a v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Zároveň by sme na tomto mieste radi apelovali na to, že odkladanie akéhokoľvek problému každú takúto situáciu len zhoršuje. Ak sa ocitnete v náročnej životnej situácii, je potrebné ihneď začať konať, otvorene komunikovať a hľadať pomoc všade tam, kde je pre vás k dispozícii. Včasným zásahom dokážeme efektívne odvrátiť hroziace škody na majetku a iné problémy a účinne predchádzať definitívnej strate vašej nehnuteľnosti, ktoré tak môžete zachovať aj pre ďalšie generácie.

Všetkým prajeme pohodové adventné dni a nadchádzajúce vianočné sviatky!

Zdieľaj článok

Potrebujete poradiť?

Radi vám zodpovieme všetky otázky spojené s predajom a kúpou nehnuteľností a nastavením finančného plánu.

Mohlo by vás zaujímať

Ako napísať inzerát

V našej realitnej kancelárii vieme, že napísanie inzerátu patrí medzi kľúčové piliere úspešného predaja nehnuteľnosti. Každá nehnuteľnosť je určená pre iný typ ľudí, a to

čítaj viac »

Máte záujem predať alebo kúpiť nehnuteľnosť?

Vyplňte prosím nasledovný formulár a budeme vás kontaktovať hneď, ako to bude možné.

Po kliknutí na tlačidlo OK vyjadrujete súhlas s použitím cookies na tejto stránke. Ochrana osobných údajov